ViVace's cultuurwereld
Cultuurvraag en cultuuraanbod verbinden
Cultuurmakers en cultuurvormers coachen
 
 
 
ViVace verbindt cultuurzoekers en cultuurmakers
Webshop Digistand
Winkelwagen
Ipad 2, 3 en 4
Tablets met Bluetooth
Tablets zonder Bluetooth
Alle producten
Bundel 1 - De oplossing voor uw Ipad 2, 3 en 4
K&M 199 micr. standaard + I-pad houder 4-3-2 + Bluetooth voetpedaal BT-105 incl plank.

Rol over de onderstaande producten voor meer informatie.
+
+
AirTurn Duo BT-106

Weer een forse stap vooruit met de Duo Wireless Pedal Control voor tablets en computers. Voor het handsfree wisselen van pagina\'s of besturen van (meer dan 100 verschillende) Apps zonder het scherm van je tablet of computer aan te raken. 

De BT-106 zender/ ontvanger verbind draadloos met Tablets en Computers op een afstand van 18 meter en die verbinding is beveildigd m.b.t Bluetooth Technology. De oplaadbare batterij werkt tot maximaal 100 uur en kan duizenden keren herladen worden. 

De bediening van de BT-106 is geruisloos, ideaal bij bijvoorbeeld studiowerk. Geen hinderlijk geklik of gepiep dus. De ATFS-2 pedalen zijn van uitermate sterk materiaal vervaardigd en bijna onverwoestbaar en voorzien van een zgn. anti-slipfunctie. Er geldt 1 jaar garantie op de Airturn Duo. De BT-106 werkt met ongeveer 100 verschillende Apps voor Iphone, Ipad, Adroid Tablets, Mac\'s en PC\'s die zijn uitgerust met paginawisselen, teleprompters, backing tracks en nog veel meer!

  • Duo BT-106 Bluetooth zenderontvanger op voetpedaalplank met 2 ATFS-2 pedalen
  • USB oplaadkabel
  • Quickstart Guide
  • BT-106 producthandleiding
Dit device kan gebruikt worden bijvoorbeeld bij het bladeren in muziek of teksten, bij toepassingen met Itunes, foto\'s nemen met Iphone of Ipad, dia\'s presenteren en nog veel meer. 


 

K&M 199 micr. standaard

Zeer compacte standaard met een uit drie delen bestaande basis. Het statief is in hoogte verstelbaar tussen 63 en 148 cm en is vast te zetten met schroeven die geen krassen achter laten. Opgevouwen heeft het statief een lengte van 56 cm. De drie poten zijn gemakkelijk in en uit te klappen wat erg handig is als het statief veel vervoerd moet worden. Onder andere door het lichtgewicht kunststof waar een groot deel van het statief van gemaakt is weegt de K&M 199 slechts 1,5 kilogram.
PadLok Microfoonstandaard houder voor iPad 4/3/2

Veranderd uw iPad in een slanke, elegante en functionele muziek standaard. PadLok™ Microfoon standaard vervangt de microfoonclip op elke microfoonstandaard. Eenmaal bevestigt, kunt u eenvoudig uw iPad 4/3/2 aanbrengen in de duidelijk zichtbare armen voor een perfect zicht en volledig draaibaar over 360° voor portret of landscape oriëntatie, en volledig instelbaar voor uw ideale zichthoek.
Setprijs 198,37 euro
Aantal  

Home
ViVace info
Vacatures
Workshops
Webshop Digistand
ViVace op Facebook