ViVace's cultuurwereld
Cultuurvraag en cultuuraanbod verbinden
Cultuurmakers en cultuurvormers coachen
 
 
 
ViVace verbindt cultuurzoekers en cultuurmakers
ViVace's cultuurwereld
Luisteren naar muziek, je ontladen tijdens dans, lekker lachen tijdens een theaterstuk,of wegdromen in een kunstwerk…
Door cultuur te beleven, verbreed je jouw kijk op de wereld. ViVace weet dat als geen ander. Als cultuurkenner pur sang staat zij midden in die wereld en brengt zij cultuurzoekers en cultuurmakers bij elkaar. ViVace’s cultuurkenners doen dat met plezier en dat merkt u in het resultaat; een bruisende inspiratiebron die culturele groei realiseert.

 


Cultuurkenner

ViVace is sterk in de bemiddeling tussen cultuurmakers en cultuur- zoekers. Kunstenaars vragen een podium om hun creatieve talenten te ontplooien. Onderwijsinstel- lingen, centra voor de kunsten en cultuurcoördinatoren zijn op zoek naar cultuuraanbod. ViVace is de inspirerende partner die deze mensen bij elkaar brengt.

Ga door naar de Cultuurkenner
 

Cultuurvormers

Het proces van cultuurvorming is dynamisch en vraagt om actuele cultuurkennis. Jaarlijks puzzelen scholen, culturele instellingen en cultuurcoördinatoren om het budget voor culturele activiteiten zo effectief mogelijk in te zetten. Maar cultuurvorming krijgt pas echt meerwaarde wanneer er een structurele beleving is van kunst, muziek, dans en drama. ViVace is dé partner om inhoud te geven aan uw cultuurprogrammering!

Ga door naar de Cultuurvormers
 

Cultuurwereld

De cultuurwereld is één groot netwerk en ViVace staat daar middenin. Het netwerk van ViVace bestaat uit cultuurmakers en cultuurzoekers. ViVace is de verbindende schakel en brengt de juiste cultuurmakers en cultuurzoekers bij elkaar.

Ga door naar de Cultuurwereld
 

Home
ViVace info
Vacatures
Workshops
Webshop Digistand
ViVace op Facebook