ViVace's cultuurwereld
Cultuurvraag en cultuuraanbod verbinden
Cultuurmakers en cultuurvormers coachen
 
 
 
ViVace verbindt cultuurvraag en cultuuraanbod
Cultuurvraag en cultuuraanbod verbinden

Culturele instellingen

ViVace ondersteunt culturele instellingen op verschillende manieren, zodat zij een kwalitatief en gevarieerd programma kunnen aanbieden. Dit doen zij op basis van:

Bemiddeling
Op zoek naar muzikanten, acteurs, dansers, specifieke kunstenaars, dirigenten, cultuurcoördinatoren, muziekleraren, filmregisseurs of productieleiders? ViVace verzorgt de werving en selectie van de cultuurmaker die u zoekt. Het gehele traject, vanaf selectie en het eerste contact tot de indiensttreding wordt geregeld. Daarbij zijn diverse inleenconstructies mogelijk.

Projectmanagement en producties
Het vinden van de juiste cultuurmakers voor een culturele productie vergt veel tijd en mensenkennis. Kunnen putten uit een kwalitatief netwerk van cultuurmakers bespaart tijd en geld. ViVace heeft zo’n netwerk en zoekt de juiste cultuurmaker die inzetbaar is bij de creatieve productie of cultuurproject. Vakgerichte vaardigheden, beschikbaarheid en budget zijn de uitgangspunten bij deze selectie.

Tijdelijke of langdurige vervanging
Tijdens een productie, cursus of leergang kan het voorkomen dat uw cultuurvormer het werk tijdelijk of voor langere tijd niet meer kan uitvoeren. Bij ziekte, zwangerschap of verlof zorgen wij voor de juiste, eventueel lesbevoegde, vervanging. En als het moet nog dezelfde dag!


< Ga terug naar 'Cultuurvraag en cultuuraanbod verbinden'
Home
ViVace info
Vacatures
Workshops
Webshop Digistand
ViVace op Facebook